Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 9 de mayo de 2011

... gelat pels pantalons. By Laia

... dilluns... de tornada... pffffffffffff. He passat el finde a Calella i he tornat aquest migdia, intentaré no posar-me dramàtica tot i que estic de bajón a saco. Us explicaré les coses bones, que al cap i a la fi són les que valen la pena.
Ahir vam fer una sardinada al solet (que a mida que avançava el dia es va convertir en solazo) i va ser... va ser molt molt guay. Vam fer sardines (netejades amb molt d’estil per cert) a la planxa amb all i julivert... i van quedar boníssimes. Cal dir que teníem cuiners professionals (tot i que les sardines semblava que venien de la guerra, estaven brutals). Us recomano aquesta combinació per un dia de bon rollo assegurat: SARDINES + SOL + VINET FRESQUET + BONA COMPANYIA... i per postres gelat de maduixa (també conegut per frigo pie en barra) menjat en plan salvatge... i compartint culleretes ;)
Són petites coses que compensen... unes “risas”, una mirada còmplice, musiqueta, una mica d’oli de sardines pel damunt, una mica de gelat pels pantalons... uns dancings, uns mojitos amb poca llum (molt romàntica la il•luminació Loro!), una siesta... (mmmh ara me’n faria una que deu ni do!), un brindis i poc més...
Un bon finde “senta” molt bé.
A LA NOSTRA!

Copieu aquest enllaç i escolteu una cançó que em van presentar ahir... i em va agradar molt: http://www.youtube.com/watch?v=lpqsMHqeXak

3 comentarios:

  1. The Head And The Heart + Unos petis + Unas Cokes + Buena Compañia, también es una combinación que os recomiendo...

    ResponderEliminar
  2. jejejejee cada loco con su tema ;)
    Lo tendré en cuenta para la próxima reunión bro! mua

    ResponderEliminar
  3. gran combinación Alex! yo me apunto! mua

    aina

    ResponderEliminar