Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 19 de noviembre de 2009

UNA IMATGE VAL MÉS by Aru

Quan veus la 1ª fotografia d´aquella dona desfigurada vas seguidament a llegir el cartellet de sota, esperant saber quina desgràcia, o accident, o quina guerra n´ha sigut la causa. Però la sorpresa vé quan llegeixes que va ser el seu cosí, o el seu marit, o el seu pare que li va tirar àcid a la cara i li va cremar.
És el reportatge guanyador del FotoPres d´aquest any. Retrats de dones de Pakistán a qui algun familiar es va creure amb dret de castigar d´aquesta manera.
Cada foto, cada dona, té una història. Són molt impactants i molt dures. Perquè són reals.
Els 3 reportatges guanyadors del FotoPres 09, així com els projectes realitzats amb les beques otorgades, estan exposats al Caixafòrum i us recomano moltíssim que l´aneu a veure.
Ademés és gratuït.
Us deixo el link per si voleu més informació:

http://obrasocial.lacaixa.es/apl/actividades/activitats.actividad_es.html?idActividad=33432

Haig de dir que un cop vist el 1r reportatge és difícil desconectar, en sèrio, potser seria millor deixar-lo pel final. Però tot i així val la pena veure el 2on premi(personalment em va agradar molt, sobretot la llum i els colors de les imatges), i el 3r; així com la resta de projectes.

Espero que hi aneu i disfruteu de les imatges; no totes són dures, n´hi ha de boniques, de divertides, d´artístiques… Però el què fa que valgui més la pena és que totes tenen lloc ara. En l´any 2009. Potser en un altre país. Però en aquest món. El mateix on vivim tu i jo.

2 comentarios:

  1. guapa ja m'hi acompanyaras quan vingui (spero q encara stigui), aixi em fas d guia.

    t estimo guapa mua

    ResponderEliminar
  2. just avui he llegit que durant una temporada a les notícies d´UK els presentadors seran gent amb la cara desfigurada per accidents.
    ...sí, a vegades una imatge val més que mil paraules!

    ResponderEliminar