Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 8 de marzo de 2013

DIA PRECIÓS PER TOTES VOSALTRES by Aru

"Mmmmm.... "
Ho heu pensat tots quan heu sortit al carrer. Oi que sí?
"Quin dia més brutal."
 Jo he caminat amb la caçadora i el jersei a la mà, i el foulard al bolso.
Pujava pel carrer Muntaner i pensava:  "com canvia tot quan fa solet!!"
Ara estic aquí asseguda, mirant per la finestra del nostre despatx nou, al costat de la meva taula. Veig el banc d´aquí al davant, on ahir seien una parella gran, i ella recolzava el cap a l´ombro d´ell; i abans d´ahir hi seia un noi amb caputxa.
Ara hi seu un senyor. Cabell blanc. Americana. Potser espera a alguna dona meravellosa per dir-li FELICITATS (per què avui, senyors meus, és el dia mundial de la dona treballadora).
I penso en la Laia, que curra en una feina que... no està mal, però no li flipa. I tot i així s´ho curra i intenta fer propostes i tenir iniciatives... perquè... mai se sap.
O en L´Ainix, que tot i treure un ciento dieci a Filosofia, va currar a Mango i a Tommy i a la Fnac i on faci falta tu.
O en la mama... que a part de ser una Relacions Públiques nata,  s´ho curra cada dia per tots els que estem al seu voltant. Què et passa? Vols venir a sopar? Estic aquí t´escolto. 10 hores si fa falta. A vosaltres i els vostres rollos! Jeje. No ens ho diu. Però hi és sempre.
En l´Anneta, que fa com jo...que intentem fer una mica del que ens agrada i una mica del que no tant, si cal... però sempre endavant i positiva ella. Clar que sí.  I a sobre recogepelotas eh cari ;-)
Penso en la Nebot, que sempre que parlem per telèfon està treballant, en la Gis, la Sònia, l´Anna i la Mire. Amigues , cosines,  tietes,  en les meves àvies, en dones que em rodejen, que treballen, es busquen la vida, tiren endavant, lluiten, fan recados, segueixen els seus somnis, fan favors als altres, porten als nens a la guarderia, i ... sabeu què veig? que a part de tot això... són dones alegres i somrients.
De debò : Felicitats a totes.
ENDAVANT!!!!!
Seguiu així que ho esteu fent molt bé!

2 comentarios: