Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

martes, 26 de febrero de 2013

Where is mi mind... BY LAIA


M'he recordat d'una cançó que feia així... de qui era?
Bé, és igual, ha sigut perquè aquest matí, atenció senyores i senyors COM COMENÇAR EL DIA FENT HO MOLT BÉ, m'he passat la parada de metro. El metro que agafo cada dia de dilluns a divendres, des de fa 3 anys i pico, la mateixa parada... bla bla bla... Doncs hi havia dos nens germans, 8 i 10 anys aprox. (evidentment m'ho invento, que no portaven el DNI a la boca), dient tonteries i fent pallassades... i... a la Laia li feien una gràcia!!! :)

Ells seien un al costat de l'altre i el petit (el graciós de la pel·lícula), explicava que ahir, un company de classe li havia preguntat:

- Tu saps què és la lluna?

I ell, que ho sap perfectament perquè estan estudiant ELS satèl·lits de la Terra, doncs li va dir:

- Em prens per burro? Vols que agafi la pistola i et mati?

En aquest punt el germà gran es tronxava, la mare intentava reprimir-se (allò que els hi toca fer als pares quan els nens diuen animalades i teòricament no es pot riure perquè no han de fer gràcia), i la Laia, que havia d'estar vigilant la parada (i que arribava justa a la feina per variar), reia feliç i distesa recolzada a la barra de metall del vagó, embobada amb les tonteries dels nens.

M'ha despertat la veu en off: "pròxima estació CAMP DE L'ARPA". Què?! Camp de l'Arpa?. Però Laia xata on tens el cap!...

I llavors he baixat, he agafat el metro en direcció contrària i he tornat a la realitat, que afortunadament només estava una parada més enllà.
I des de que he baixat estic tara·lejant la cançó aquella... where is my mind... where is... my mind... Era de Pixies???.

Per cert, sabeu que la paraula "lluna" ve d'una forma antiga del llatí que vol dir "brillar" (lux, -is, lucere) i aquesta del grec leukos (blanc, brillar). Per tant vol dir "lluminosa, la que il·lumina". 



1 comentario: