Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

miércoles, 6 de febrero de 2013

Step by step (direcció els teus somnis)... BY LAIA

Escoltava “más de cien mentiras” del Sabina, cómo no, el meu estimat Sabina. I saps què? Que és veritat, que tots tenim molts motius que valen la pena... pel que sigui, pel que ens vingui de gust, però algunes vegades tenim tendència a veure els motius que no tenim, o els que tenim per no...

Que ens hem de buscar la vida però també les il·lusions, que res ve sol i que potser no podem agafar un avió cap a l’altra punta del món i muntar un xiringuito i ballar tot el dia al sol, bevent coses exòtiques de fruites amb noms impronunciables (somni que sé que compartiu amb mi ;), però sí que podem intentar fer petits passos en la direcció dels nostres petits somnis, petits passos que ens facin somriure, que ens facin brillar els ulls, que no és poc.

Jo ho intento cada dia i de vegades, molt de tant en tant, en faig un en la direcció correcta, i ho noto perquè quan poso el peu al terra, em sento bé.

Más de cien mentiras... J. Sabina 

1 comentario:

  1. clar que sí!!!!!!!!!!!!!
    I aprofitant aquest optimisme...acabo d´obrir el meu youtube...i he vist "you sexy thing" allà, a la columna de "sugerencias"...i he pensat que hi ha cançons que et donen energia i bon rollo oi?jejeje. Escoltem tots "You sexy thing" a tot volum!!! jejejej
    http://youtu.be/7-m9uG50mSw

    ResponderEliminar