Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

martes, 12 de febrero de 2013

ARA SE LI DIU BULLYING ...by Aru

Totes les entrades que faig aquests dies vénen més que inspirades pel curs que estic fent. No és que, de sobte, m´hagi posat a reflexionar jo soleta sobre tots aquests temes.
Perquè... normalment acostumem a reflexionar (o no, però això ja és un altre tema) sobre allò que ens passa, allò que ens rodeja. I de lo altre... no en tenim ni idea, a no ser que algú ens digui "Saps què passa? Passa això. És real. Passa cada dia" Potser sí que ens sonava... però no hi havíem dedicat un temps. Està clar que passen moltes coses, i que no ens les podem plantejar totes. No podem analitzar-les totes. Sino...només pensaríem i no fariem res més. I ens tornariem bojos, crec.
Per què es mor la gent de fam, si hi ha menjar per tots? Per què els pol.lítics es pujen els sous, i nosaltres cada cop cobrem menys? Per què es maten animals que estan a punt de desapareixer? Per què no fem el que ens fa feliços si ho tenim tan a prop? Per què no hi ha més ajudes a la gent gran? Per què el terrorisme, les mafies, els abusos, la violència....?
No podem.
Avui us proposo que penseu en un tema, només un: El bullying.
Perquè  ens afecta a tots indirecta o directament. Perquè cada any hi ha casos de suicidis per bullying.Perquè sempre hi ha sigut...encara que amb un altre nom. O sense cap nom concret. No fa falta posar noms a les coses perquè existeixin. El bullying, per si algú no ho sap, és el maltractament , la marginació, l´abús escolar. Sabeu aquell nen, pobret, del cole, que tothom s´enreia d´ell... i que potser alguns li prenien l´entrepà, o li fotien collejas? Doncs això és el bullying. Això... multiplicat per 10. O per 100. o per 1000...



Us havia posat 5 links de notícies de suicidis per bullying.
Però m´ho he pensat millor i  els he tret.
Us en deixo només un, d´algú que segueix lluitant:

www.youtube.com/watch?v=jfggc5rzdCw


No hay comentarios:

Publicar un comentario