Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 11 de febrero de 2013

Quins collons! By Laia (amb perdó...)

Ho sento, però no hi havia una manera més fina de dir-ho. Vaig enviar una sol·licitud d'informació a l'Ajuntament de la nostra estimada Barcelona, mireu la data, m'han respòs avui. Han trigat 4 mesos, no estava demanant pasta, només informació. És per flipar!. I tenen els nassos de dir que "la nostra opinió importa" i que si tens alguna queixa, suggerència o opinió pots escriure un mail... I, haurien d'afegir, et respondrem en uns 120 dies aproximadament... així pim pam, rapidito vamos!.
Demanava informació sobre la targeta del transport adaptat, per a persones amb discapacitat, per la iaia... Evidentment vaig resoldre les meves dubtes ja fa mesos, mitjançant una altra via. 
Las cosas de Palacio van despacio... i les de l'Ajuntament concretament porten un cuelgue que fa vergonya. De veritat, és vergonyós. 

I tenen la barra de dirigir-se a mi com a "Benvolguda ciutadana". Benvolguda ciutadana, que ens passem pel "forro", no?. 

__________________________


Benvolguda ciutadana,

Responem a la vostra comunicació rebuda el 30 d'octubre de 2012, amb codi 3107ZNY sobre persones amb discapacitats.

La targeta del servei de transport adaptat, que atorga l' Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l'Ajuntament de Barcelona, és un servei que es proporciona als ciutadans de la Ciutat de Barcelona. Per aquesta raó, es demana el requisit d'estar empadronada a Barcelona. En el cas que la vostra àvia estigui empadronada a la Ciutat de Badalona, caldria que pogués fer aquest tràmit a l'Ajuntament de Badalona. 

Us agraïm la vostra comunicació. La participació de la ciutadania és molt important per millorar els serveis municipals i la convivència a la ciutat. Restem a la vostra disposició per a futures comunicacions. 

Cordialment,



---------------------------------------
Institut M. de Persones amb Discapacitat
Ajuntament de Barcelona
---------------------------------------



La vostra opinió ens importa. Opineu a http://www.bcn.cat/queixes/opina?i=c&codiEnq=3107ZNY 

Nota: Si us plau, no respongueu directament a aquesta adreça de correu electrònic ja que no és operativa. Per comunicar qualsevol incidència, queixa, suggeriment o agraïment, podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Barcelona trucant al telèfon del Civisme 900 226 226 (telèfon gratuït) o a través de la pàgina web www.bcn.cat (apartat "Atenció en línia"). Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Les vostres dades personals s'incorporaran a un fitxer titularitat de la Direcció d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar el tractament de la vostra petició i utilitzar-les com a contacte amb els ciutadans i per la millora dels canals d'atenció. Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la normativa sobre protecció de dades, adreçant-vos per escrit al Registre General de l'Ajuntament de Barcelona, indicant en l'assumpte: Exercici de Drets

No hay comentarios:

Publicar un comentario