Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

miércoles, 15 de junio de 2011

...sempre ens quedarà Port Bo... BY LAIA

Ahir vam tornar (un altre cop) de Calella. No us fotré el rollo de la pena que ens agafa quan tornem de Calella perquè en els últims mesos ja us l’he fotut algun cop... Aquesta vegada però ha sigut més llarg i per tant la tornada és més dura, “si cabe” ; )
Vam marxar divendres, apurant, després de la feina... cap a Sants, volando voy!. I vam tornar ahir al migdia, sí, ahir dimarts, ens ho vam muntar prou bé.
Hem rigut (de les cares de l’Aina, de les catalanades de l’Anna, no comments, de les empanades generals, de les zones cremades pel sol), hem ballat (al Símbol, al Terrablanca, a casa, a casa dels altres) hem menjat carn de Girona, boníssima per cert, també hem menjat xuxes, bombons, ... hem jugat al joc de les cadires, hem descobert la platja de Pals, i el xiringuito aquell de les tapes bones i barates, hem vist un autèntic envelat de poble, ens hem untat d’after sun i ens ha tornat aquella olor a estiu...,hem conegut gent, n’hem retrobat de coneguda,... i hem tornat a Port Bo, a menjar-nos una hamburguesa amb molta salsa i molt de tot regalimant allà a la tovallola, rollo guarro, sí, a banyar-nos en aquella aigua que tant ens agrada (no tothom s’ha atrevit eh! Ejem ejem),

...a passar-nos hores tirades a la sorra... a fer plans, a somiar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario