Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 10 de junio de 2011

Petita reflexió sobre GRANS persones... By Laia

Tots estem MOLT ocupats, tenim MOLTES coses a fer que són totes MOLT importants, però parem un momentet, aturem-nos a pensar i imaginem-nos aquelles persones grans del nostre voltant que mentre nosaltres estem fent tantíssimes coses MOLT importants, no tenen res a fer. Que deuen estar asseguts al sofà mirant la tele, algun d’aquests programes tan bons que fan ara, i pensem en la il•lusió que els hi faria una trucada, una visita.
Els hi podem donar alguna cosa per fer, els hi podem preguntar sobre alguna cosa que no sapiguem, fem que se sentin una mica útils. No pot ser tan complicat.
No siguem tan egoistes per favor, cuidem als nostres avis, i els que sou una mica més grans cuideu als vostres pares, que al cap i a la fi ells us van cuidar a vosaltres, ara es canvien els papers i teniu la oportunitat de tornar-los una mica del MOLT que us van donar. Tots hi arribarem i a ningú li agrada estar sol.
Els que tenim la sort de tenir avis/es el que hem de fer és cuidar-los.

No hay comentarios:

Publicar un comentario