Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 23 de junio de 2011

que s'allargui el dia! BY LAIA

Aquí estem en aquesta tarda pre-revetlla, treballant. Amb la musiqueta posada, això sí, i per aquí ballant i menjant bombons, i, de tant en tant, treballem una miqueta. Sort de la música, de vegades seria tan etern sinó.

Aquests dies, inclús aquests últims mesos, he tingut converses varies amb amigues, coneguts, familiars... i no puc entendre i no entendré mai (potser és que jo sóc massa visceral) perquè la gent viu en relacions en les que no és feliç, perquè aguanta coses que no li agraden, perquè no lluita per aquella persona que el torna boig (o boja), la vergonya? La por? La rutina i els anys són massa forts?. Va home va! Que de vida només en tenim una i s’ha de viure i sobretot... S’HA DE SENTIR. A saco i emocionar-se i jo què se... que ja se que no tothom és igual de passional però home! Per favor! ... lluitem una mica per la nostra felicitat.

Podem començar avui, que sembla ser que els astres estan predisposats ; ) no?. Avui és el dia més llarg de l’any (no ho dic en el sentit etern del dia de curro, jajaja, que també), és el que té més hores de llum i de claror. A mi m’encanta que s’allargui el dia. I la nit d’avui... és la més màgica. Tot i que hem de puntualitzar que de dies més llargs que el d’avui no n’hi haurà en tot l’any, és un fet, però de nit màgiques ens les podem treure de la màniga, només es tracta de posar-hi una mica de ganes.

Bona revetlla a tots i curreu-vos una mica la vostra felicitat, poseu-hi il·lusió, que sinó ja em diràs quina gràcia té tot plegat ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario