Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 21 de marzo de 2011

... temps de desgel... BY LAIA

Res dura per sempre, afortunadament l’hivern no és una excepció. Quan passaven uns vint minuts de la mitjanit
ha arribat la primavera, que tant ens agrada a les amfitriones d’aquest blog. El sol s’acosta i la Terra s’escalfa. Els colors reviuen, les bones olors es multipliquen i s’intensifiquen, les robes es fan més lleugeres... La gent està més guapa, no sabem ben bé perquè, les galtes més rosades i els ànims més amunt! La primavera ens “senta” tan bé!.
És el temps del desgel, “primera-vista” de flors que comencen a obrir-se i, segons moltes llegendes, reneixen sentiments que havien estat ocults en l’època del fred.
EL millor de la primavera, deixant a banda que la sang s’altera!, és que cada dia que passi tindrem casi bé 3 minuts més de fabulosa claror.
Que tingueu una primavera com cal... ben alterada (en el millor sentit de la paraula).

1 comentario:

  1. prima-vera és "primera-vista"? qué bò, no ho havia pensat mai!! clar!!!!
    Per mi aquesta estació és com un truc de màgia, aquella sensació que et quedes amb la boca oberta i alguna cosa dins la panxa es mou inquieta donant voltes intentant sortir.
    Sí, per mi aquest any serà una mica més alterada que de costum,jejeje, ...alguna cosa se´m mou per a la panxa també, i a punt em brotarà una floreta!! jajaja... ufff, realment és un truc de màgia,ehh!! FELIÇ PRIMERA-VISTA!!!!!!

    ResponderEliminar