Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 29 de marzo de 2010

APROFITANT EL TEMPS by Aru

Avui ha fet un dia bonic. Al matí semblava que estaria núvol, però poc a poc ha anat sortint el sol. Com passa, a vegades, amb la vida en general,oi?

He anat a dinar amb la meva iaia, i a l´hora del cafè ens ha explicat que recordava com a casa seva es feia el cafè amb una cassoleta de terrissa... i que era tan bò!
També m´explicava com era d´especial el moment del porró a la taula...i que se´l passàven, un per un, començant pel pare, evidentment.

Realment és una sort tenir avis, que són testimonis de tantes coses que van passar, de tants canvis, i és un luxe que les comparteixin amb nosaltres.
Els que encara tenim avis o àvies... hauríem d´intentar passar més estones amb ells. I ja no ho dic per ells, perquè no estiguin sols...que també eh!...però per nosaltres, perquè podem aprendre´n molt, perquè hi ha històries brutals... que no estan escrites a cap llibre.


Bones vacances a tots. I aprofiteu el temps.

1 comentario:

  1. Recordo el meu avi explicant històries que abans no m´interessaven o no comprenia... ojalà pogués escoltar-lo ara!! Quan et dones compte ja no hi són!
    Encara em queda una àvia i és la més grannn, x mi el rol d´avi/a ha estat sempre molt important.
    Un petonàs, nina.

    ResponderEliminar