Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 31 de agosto de 2009

"Setmanes-xollo" by Laia

Avui és un dia... podriem dir fotudet, per a molts de nosaltres. S´acaben les vacances i tornem a la feina, a la realitat, en fi... c´est la vie.
Però no passa res! Intentarem ser positius i somriure, que com diu la Rosana “si sonríes la vida sonríe contigo”. Envio un missatge d´ànims a tots els “currantes” que s´incorporen avui a la rutina, igual que jo, que d´aquí res és la diada i tenim un finde de tres dies preciosos, i després ve la Mercè, que alguns tindrem un super pont de 4 dies meravellosos, i els menys afortunats com a mínim tindran un dijous de festa que farà la setmaneta més lleugera! I el dilluns 12 d´octubre què? Doncs que també és festa! Ostres tu! Un altre finde de tres dies llargs i fantàstics, i encara farà bon temps! Si és que ens venen unes setmanetes que són un xollo!.

No ens queixem tant que els que sí que tenen problemes són el Blanket, teòric fill de Michael Jackson, ara hipotètic fill de Macaulay Culkin ... Mande? Sí, sí, ho he llegit a GENTE Y TV de la Vanguardia, o la pobre Mischa Barton que va ingressar en un psiquiàtric per una terrible operació de QUEIXALS, que segons ella va ser una terrible “pesadilla”... (I promise que no m´ho invento).

Brindo por las mujeres que derrochan simpatía... per les setmanes “xollo” que s´acosten, i pels queixals de la Mischa!. Cada loco con su tema y yo con los “puentes” que me encantan.

Muas a tots i bona rentrée.

No hay comentarios:

Publicar un comentario