Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 31 de agosto de 2009

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT by Aru

Passejant pel carrer em vaig creuar amb un noi que portava una samarreta que dèia: "life is what you make it" (la vida és allò que tú en fas)...

Per molta gent això no és així. Molta gent no pot escollir, ni decidir sobre on viure, o amb qui viure, o què estudiar o si anar a dinar a fora...o quina pel.lícula anar veure..o si es vol casar o no....Ni tan sols poden decidir Què faré avui?? Perquè viuen envoltats de guerra on toca lluitar o amagar-se i prou, o perquè viuen en un camp de refugiats...on toca passar el dia asseguts en una estora i prou. O perquè són dones en terres on si ets dona no pots fer res a part de tenir fills i callar.
Però , per la majoria de nosaltres, aquesta frase és aplicable.
Nosaltres SÍ que podem escollir.
I penso que tenim el dret, però també el deure, de fer-ho; de VIURE la nostra vida, d´aprofitar-la, de cuidar-la i fer-la millor cada dia, d´omplir-la de coses boniques, d´implicar-nos en el que ens importa, de dir el que sentim, de ser forts o dèbils.... Però DE VERITAT, de posar sol en els dies que no n ´hi hagi, amb un somriure, amb una paraula maca...
D´adornar la nostra vida, treure-li suc i disfrutar-la.

Perquè... sabeu? ...només en tenim una. I s´ha de viure cada dia. Començant per avui, sense deixar-ho per demà, perquè, com diu Ben Harper : "You will never be younger than today" (mai seràs més jove que avui).

Ai Ben...tu sempre tens raó. Que gran que ets!

No hay comentarios:

Publicar un comentario