Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 27 de agosto de 2009

EL PRESENT ÉS UN REGAL by Aru

Treballar en un xiringuito a la platja o, de fet, darrera qualsevol barra té una cosa dolenta: la gent es creu que ets el seu psicòleg i t ´explica la seva vida. Però també té una cosa molt bona, i és que a vegades la gent t´explica la seva vida ... i val la pena. I penses gràcies per compartir- ho amb mí.

"Saps Aruna, jo ja he complert els 70, i no tinc un duro, però estic molt bé." em dèia l´altre dia un senyor.
Durant molts anys ha treballat com un burro, i també va guanyar molts diners; Ha viatjat a molts països, ha tingut una casa d´estiueig a Calella , ha anat a esquiar a Baqueira... "He viscut." diu somrient satisfet.
Però per això ha hagut de treballar 14 hores al dia, i sortir de casa molt aviat i tornar molt tard...

L´any passat va patir un càncer que, per sort, ha superat. Per sort. Perquè sap que s´hi hagués pogut quedar. I desde llavors va fer un plantejament: "Sé que ara estic bé, però sóc un cotxe vell que es pot parar en qualsevol moment. Ara no necessito tants diners, no vull ser el més ric del cementiri." Ara treballa una mica cada dia, fa això, fa allò altre... "Vinc aquí i enlloc de pendre 4 cerveses me´n prenc 2. I què?" És clar que sí. Però almenys ara té temps. Vé a la platja cada dia durant tot l´estiu. Esmorza, llegeix el diari, es troba amb els amics, xerra... Disfruta del present perquè sap que és un regal.

Hi ha un proverbi, crec que chinès, que diu "El ayer es historia, el mañana es un misterio, pero el hoy es un regalo. Por eso es llamado el presente.” Doncs això mateix.

El Temps és un tresor. I tenir temps lliure no té preu. Temps per fer una volta amb un amic, per estar amb la família, per escoltar aquell cd que fa segles que no escoltes...i que t´agradava tant! Per seure al sofà i compartir una bona pel.lícula, per escoltar a la gent sense pressa, per fer un blog i explicar tot el que tinguis ganes d´explicar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario