Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

miércoles, 21 de noviembre de 2012

EL MUNDO DE LAS EXTENSIONES ...by Aru

Primer de tot, i tenint en compte les últimes polèmiques  ;-) vull dir que estem molt contentes que ens llegiu...els que ens llegiu. Que és agradable saber que algú t´escolta. I que el dret a opinar el que es cregui, encara que sigui diferent a tota la resta...és algo que encara tenim TOTS.
Sempre amb respecte, està clar.
Tornant al tema d´avui... Jo visc al metro. No literalment... Però hi ha dies que potser hi estic més estona que a casa...sense comptar les hores que estic dormint, que llavors si que guanya Casa al Metro.
Hi passen moltes coses al metro, s´hi veuen casos curiosos, tristos, patètics, divertits, sorprenents...

Un noi amb aspecte  àrab parla alt, demanant, ploriquejant. És exagerat. Es nota que fa comèdia. "por favoooor señorayseñoreeee unayudaaaa un pañales....porfavoooor la familia....". Jo em penso que ven panyals, i el miro sorpresa...són pañuelos, no pañales. Ah, vale. Llavors el tiu s´agenolla i comença a fer com si resés de cara a la meca. La gent mira cap a un altre cantó. No és agradable que algú supliqui davant teu de genolls. Suposo que menys agradable deu ser fer-ho. S´aixeca. Un home li dóna una moneda. Ell amb veu enèrgica i contenta diu "Grasias señor!".



Una noia amb pinta de xoni parla pel mòvil. Porta pantalons de xandall rosa. bambes. jersei i bufanda. EL cabell negra llaaaaarg, amb serrell, i els morros pintadíssims. Bé, tota ella pintada com una porta. Parla super animada i contenta "Ya tia...y claro yo le dije que no porque claro...¿sabes no?Perdona espera un momento." Aquí canvia el to a estoy super aburrida " Dime mamá...? bueno un momento eh...estoy de camino. Pues nada he ido a la pelu y ya está. Por un ratito que me cojo para mí. Vengaaaaa vaaaleee, " Canvi de tò un altre cop. "Tia! nada, mi madre por la otra línea. Es que llevo 5 horas en la pelu y claro estaba preocupada. Claro, me han cortado, me han secado alisado y luego rizado. (QUÈ????) Nada allí...hablando...de las estensiones de la Nuri...de las extensioneess.. de las extensiones que me hecho, q me han costado 400 euros(QUIÉN DIJO CRISIS??) eh, ...y nada de eso..de las extensiones...que claro hay de muchos tipos..."



Una mare jove gitana, amb la nena (ja grandeta) eh, al cotxet. L´acompanya l´àvia. la nena crida i patalea (Bea, Bea anda y gatea y patalea ;-) )
"Fueraaaaaa del carrooooo, quiero salir fuera del carrooooo" La mare i l´àvia somriuen i passen . "Fueraaaaaaaa !!!!!!! Quiero ir fueraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!" La nena està davant meu. És insoportable. La mare molt tranquila li diu que ara baixaran, que s´esperi, que no la treurà. "Fueraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ".
És realment de bufetada. I penso. Treu-la tia, treu-la . Però clar...després penso...No. No pots fer el que els hi dona la gana als nens. Els has d´educar. Així que suposo que la noia feia el que havia de fer, sim,plement que en aquell moment tots estavem col.laborant en la bona acció d´educar a la nena dels pebrots. Després també vaig pensar que si la nena ja estigués ben educadeta...no ho hagués fet. I no ho haguéssim hagut de pagar tots.
No?

S´accepten opinions. Que s´obri la polèmica del blog!!!! Jejejeje.


1 comentario:

  1. Al tiu que ven "pañales" ja el conec, ... de vegades tinc l'impuls d'aixecar-me i dir-li que es diuen "pañuelos" pero penso que igual se'm posa a fer la ola i a donar-me les GRASIASSS SEÑORAAAA GRASIAAAAASSS TUUUU TAN AMABLEEEE SEÑORAAAAA i em fa vergonya. Però potser li hauria de dir, sinó li diu ningú no ho sabrà mai... I deu ni do el cabron que li va dir que es deien "pañales", li va pendre el pèl de gust.

    La nena del exorcista parte II (en el cochecito) penso que sí que és de òstia, que sí que la mare ho estava fent bé, que sí que si l'haguéssin educat una mica i ho haguéssin fet bé a casa potser no caldria fer-ho taaaant bé al metro, podries permetre't el luxe de "no educar-la" al transport públic i estalviar els crits a la resta de mortals.

    LAIA

    ResponderEliminar