Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 14 de noviembre de 2011

... porqué nos gusta y porqué nos divierte. By Laia

Sabeu aquella cançó que diu “...y por las noches haremos lo de siempre, porqué nos gusta y porqué nos divierte..”? Doncs bàsicament és això el que volia dir; que dissabte vam celebrar el nostre “cumple” amb els amics, unes “risas” i uns vinets a casa, i poc més. Que si la majoria de vegades que ens reunim fem el mateix, per alguna cosa serà, i que ja n’hi ha prou... que no cal gaire més...
Ahir veia un programa de la 2, no us explicaré tot el context però un home d’uns 50 anys parlava dels seus viatges i aventures... Deia: “cuándo era joven lo importante era DÓNDE, ahora es CON QUIÉN”. Jo encara sóc jove ;) però estic totalment d’acord, a mi cada cop més el que m’importa és AMB QUI. És igual si estem a casa, al Bar, a la disco... o en Pekín o Pokón... el tema és la companyia. Si la companyia és bona tota la resta de coses són secundàries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario