Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

domingo, 27 de noviembre de 2011

ESTE MUNDO NO LO ENTIENDO ...by Aru

Estava aquí estirada al sofà, intentant menjar-me un bombó (sembla fàcil... però no ho és eh quan portes peces quadradetes enganxades a les dents i un ferro que te les ajunta i te les apreta i tens els llavis inflats i amb llaguetes!!!)... i m´he enrecordat d´una notícia que vaig llegir l´altre dia a l´adn... que ens fa pensar, almenys a mi, EN QUIN MÓN VIVIM que codemnem a la víctima i no a l´agresor?? Com es mira? Com s´entén? Opineu vosaltres mateixos:

CONDENADA A 12 AÑOS DE PRISIÓN POR SER VIOLADA
La justicia afgana le ofrece únicamente dos salidas: pasar 12 años en prisión o casarse con su violador. Gulnaz tenía 19 años cuando fue agredida sexualmente por el marido de su prima. Dos años después, un tribunal la ha condenado a 12 años de cárcel por adulterio -tal y como establecen las leyes afganas por mantener relaciones sexuales con un hombre casado. La joven deberá casarse con el agresor si quiere ser "perdonada". En una entrevista concedida a la cadena CNN desde la cárcel, Gulnaz asegura en un vídeo que aceptará casarse con su agresor para que su hija de dos años, producto de la violación, pueda "seguir teniendo una madre". El violador ha negado su responsabilidad en el supuesto abuso sexual. Según un reportaje de Robert Fisk, corresponsal del diario The Independent en Oriente Próximo, al menos 20.000 mujeres son asesinadas cada año en el mundo en nombre del honor

En fí... nosaltres seguim amb les nostres vides.I jo ja m´he acabat el bombó. ...

1 comentario:

  1. Què vols que opinem cari? Hi ha varies opcions? A mi em sembla que només hi ha una opinió vàlida... És una aberració i els que fan que s'apliquin aquestes lleis... uns fills de puta. Tampoc no hi ha un altre nom per ells, perquè, això segur, són ELLS.

    ResponderEliminar