Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

domingo, 9 de enero de 2011

Un diumenge de sol... BY LAIA

M´he llevat a una hora força decent per ser diumenge, he vist que feia un dia espatarrant així que he obert les finestres perquè entrés tot el sol que pogués. Com que fa tan bon temps aprofito per fer una rentadora, que s'eixugarà ràpid. Recullo del terra la roba d'ahir per la nit i ... oh! sorpresa! NO FA PUDOR A TABAC! (veus que bé, no hay mal que por bién no venga).

Aquest dia s'ha d'aprofitar, vaig a fer un tomb. Passejant per la carretera de Sants passo per davant d'un restaurant d'aquests típics de diumenge, de fusta, amb pinta de fer grans plats de carn a la brasa amb pebrot escalivat i patata al caliu... sabeu, oi? I sento una olor a calçots... mmmmmmmh! Crec que m'he aturat un parell de segons i tot. Quantes coses ens poden inspirar les olors... quants records... i quantes idees: quan comença oficialment la temporada? El mes que ve? Faré un evento al facebook i muntaré una super calçotada... SÍ!. Demà des de la feina segur que trobo 5 minuts.


M'assec a una terrasseta on hi dóna el sol de plè i demano un suc de tomàquet, 2€ ... ofertón... però mmmmh que bo i que bé que s'està... no sembla gener. Quina sort de viure aquí.

1 comentario:

  1. Jo també m´he pres un suc de tomàquet avui a la terrasseta, i he fet un tomb per la muntanya sense jaqueta,... i m´he dinat una truita de calçots!!!! jejejejeje
    Diumenge asolellat de gener,...
    I pensar que fa un any ja nevava,...!!!!! Espero que aquest any no sigui tan fred com l´anterior!!!!!

    ResponderEliminar