Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 21 de octubre de 2010

SI FOS UN ANIMAL... by Aru

He estat dos dies de colònies a Sta Maria de Palautordera; En una granja-casa de colònies. Feia falta algú per acompanyar als de 3r i 4art i , tot i que no són el meu grup, m´ho van oferir (el dia abans eh!!)… i vaig dir que sí encantada.

He reviscut tants moments dels campaments…! Les habitacions plenes de lliteres, les poques ganes d´anar a dormir a l´hora de dormir, els jocs de nit, les cançons, aquella hora, cap al capvespre,quan de repent tothom té mal de panxa, o mal d´orella, o li fa mal la cama… fins que arriba l´hora de sopar i torna el jaleo i ja ningú se´n recorda que mitra horeta abans s´anyorava tant.

…Que guai que era anar de colònies!!!

Un monitor de la granja ens va explicar que les girafes tenen 2 cors. Un a la part del cos i l´altre al coll, perquè sinó no els hi bombejaria la sang fins al cervell. És una idea romàntica ,no, que algú tingui 2 cors? Si fos un animal seria una girafa.

He vist conillets recent nascuts i porcs molt grans. He acariciat un cavall preciós, a la vaca Carlota, a un poni i a un burro moníssim.

He après coses i m´ho he pasat molt bé!

He disfrutat de l´aire lliure, del fred de muntanya i de la seva olor, del menjar (tot casolà! Caldo de peix, pà d´olives, creps de porros, mil fulles de poma, coca recent feta… ) també de la companyia d´uns profes encantadors i divertits, i sobretot… de la dels nens, que no em coneixien però al cap de res ja em deien pel nom i em feien bromes.

…Ai!!! I se suposa que hauria de venir amb les piles carregades per tornar a la rutina. Però no exactament. Al contrari. Vinc amb ganes de més. De fer coses diferents. De disfrutar. Perquè… realment la vida, quan fas coses que disfrutes,… és molt molt maca eh.

1 dia, si l´omples del què t´agrada, pot ser algo brutal.

2 comentarios:

  1. Estic totalment d'acord cari! era tan brutal anar de colònies!!! I que guay que hagis disfrutat tant!. Realment sí, fer coses diferents, i tan maques com aquesta, omple moltíssim.

    ResponderEliminar
  2. Yo también fue un buen scout durante un montón de años, incluso en los últimos años de esplai empezabamos a hacer de monitores de los enanos, una caña total...

    ResponderEliminar