Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 22 de octubre de 2010

Salta, riu, passa’t-ho bé... i si has de fer una foto... DEMANA PERMíS! By Laia

Aquest matí venia passejant cap a la feina (més bé caminant i amb el cohet al cul, però no entrarem en concrecions vanals ;) i m’he creuat amb un grup de nens que anaven amb els profes respectius. Tindrien uns 11 anys porai... i n’hi havia un que feia fotos, normal, com feiem tots quan anavem d’excursió amb el cole o feiem una sortida, no?????? I salta la profe i li diu:

Albert, si vols fer fotos demana permís!

JODER, he pensat, que ridícul. Fins aquí hem arribat? Que els nens poden accedir a tot el que els hi dongui la gana per internet, i poden jugar a jocs de matar polis, pagar putes i comprar drogues en un videojoc, ... i han de demanar permís per fer una foto als seus companys de classe per no tenir després problemes legals???? Per entrar al facebook de 500 amics, publicar fotos, veure què fa on va i quins locals freqüenta no cal res de res, però no es poden fer una foto quan van d’excursió SENSE DEMANAR PERMíS????
Poden entrar al google i posar “cercar imatge” de pallisses, violència, sexe brutal, agressions, abusos, ... i verdaderes barbaritats a qualsevol edat, però no poden fer fotos als amics sense demanar permís.
Em sembla que estem confonent les coses que són importants en l’educació de les generacions que creixen, no sóc educadora ni pedagoga però crec que hi ha alguna cosa que no estem fent bé.

No m’imagino quan jo anava d’excursió i feiem fotos al nen que ens agradava, amagades darrera d’un arbre, haver-li hagut de demanar permís... que trist.

2 comentarios:

  1. Joder pues que suerte, yo como mucho le hacia fotos a la profesora por qué mi cole era solo de tíos, muy guapos todos, pero tíos, ja ja ja. Si que es verdad que las cosas están cogiendo un cariz contraproducente en muchos de los casos simplemente por el miedo a que pasará...

    ResponderEliminar
  2. Jo a les colònies m he trobat el mateix. tots els pares dels nens havíen firmat un escrit conforme estaven dacord que es féssin fotos dels seus fills. A mi també em sembla absurd.

    ResponderEliminar