Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

martes, 7 de septiembre de 2010

Les 2 cares... d’un dia gris BY LAIA




Avui... fa un dia gris. Doncs sí. A mi generalment els dies grisos em provoquen mal de cap, especialment si he de treballar i estar molta estona tancada, davant de l’ordinador... És allò que diuen les àvies que estàs “com el dia”... doncs més o menys vindria a ser això. A més a més els dies grisos, en els que has de treballar, i a sobre a l’estiu, tenen un altre tema que és que sembla que vagi a fer fred... però no en fa... només ho sembla, així que agafes un jerseiet, perquè vas fresca, vestida d’estiu, és clar, que és el que toca... i ara te´l poses ara te´l treus, i vas passejant el jersei de marres tot el dia amunt i avall. Generalment no et fa cap servei ja que acostuma a fer molta xafugó els dies grisos d’estiu que vol ploure però no s’acaba de decidir... una mica com avui (Amb el paraigües passa com amb el jersei).

El dia gris de festa però i si és hivern encara millor... pot ser tan fantàstic!. Perquè no has de buscar plans ni coses per fer... fa un dia de merda així que em quedo a casa a no fer res. Sensacional excusa, per un dia de tant en tant eh!!!!. Si t’aixeques i fa bon dia és com que l’has d’aprofitar, no? I has de fer algo molt brutal aprofitant el temps mega-fabulós... a l’aire lliure... ole a fer moltes coses i a cansar-se molt!. Però si fa un dia gris i a sobre... fa fred... et pots dedicar a no fer res TOT EL DIA. I ja... si plou... i cau una tormenta d’aquelles potents... és la PANACEA. A casa, al sofà, veient una peli, o senzillament mirant com plou, amb una manta, mmmmh... amb la finestra només una miqueta però oberta, que entri el fred i et puguis tapar més i sentis aquella olor a humit... mmmmh.

Si estàs a la muntanya + bona companyia + llar de foc i copa de vi...

JA ÉS EL PARADÍS.

(Escapem-nos uns minuts de la feina per imaginar-ho.
Mmmh... sembla que puc sentir la olor i tot... ;)

4 comentarios:

  1. Je je je, yo espero pirarme a la montaña éste finde que me han "invitao"...no me hace falta imaginármelo, bueno, tampoco me flipo que todavía no hay nada "atao"...je je je

    ResponderEliminar
  2. Jo he corregut sota la pluja, desde els patis de dalt fins a la classe, intentant no perdre cap dels 27 nens !!... ells tancaven els ulls una mica i deien "m´estic mullant"...jeje. I jo deia:"No passa res, només és aigua!!" i ells ho repetien. "No paza rez...és aigua!!".
    (Els meus nens!!...un altre cop amb ells!!!) Que feliç soc amb ells.

    ResponderEliminar
  3. Algú m'ha dit que el dia 10 d'octubre serà un dels més plujosos de la dècada... muntanya + bona companyia + llar de foc i copa de vi...

    ResponderEliminar
  4. jajajajaj
    D'anònim no en tens res de res!!!!!
    ... de nàufrag un rato ;)

    ResponderEliminar