Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 2 de septiembre de 2010

He dinat en un jardí ple d'olors ... BY LAIA




He dinat en un jardí ple de plantes exòtiques que feien molt bona olor, i hi havia una banda que tocava... de fons, i el menjar feia tant bona pinta i els cambrers eren tan elegants! Teniem tot el temps del món, la companyia era la millor. De primer una amanida amb flors de colors, de segon una cuixa (d’algun animal molt gran, sí, sóc carnívora, sorry Aru) amb bolets, amb molta salsa, i molts bolets! Es desfeia a la boca...mmmmh. De postres pastís de nata (molta nata) amb maduixetes silvestres (d’aquelles tan bones)(moltes maduixetes). Després ens han portat un licor de meló i pinya... i no he acabat de distingir aquell altre gust... misteriós... però tan bo!. Quin dinar de dijous tan fantàstic... i tan sorpresa.

(algú que m’ha vist diu que he dinat un bocata de llom a la terrassa del davant de la feina... aix... quina poca feina la gent... però què diu aquest?!)

4 comentarios:

  1. Y eso que ahora las quieren prohibir en la comida porque dicen que no se sabe realmente si no son perjudiciales para la salud, y luego la peña se pone ciega a tabaco, alcohol y demás mierdas que si son legales...

    ResponderEliminar
  2. jajajajajaja estàs volant sobre un núvol... m´encantes!

    ResponderEliminar
  3. Jo que també t'he vist puc asegurar que era un jardí ple de plantes exòtiques, tan plenes de vida com tu, gracies per aquest fabulos dinar

    ResponderEliminar
  4. Molt bé per tu cari. Disfruta . I a joderse todos los que han perdido el tren... APA BURROS, los que la dejasteis escapar... no sabreu mai lo que us heu perdut.

    ResponderEliminar