Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 26 de febrero de 2010

Olor a primavera BY LAIA



Ahir per la nit anava amb l´Aruna pel carrer i de cop i volta va passar una ràfaga d´aire molt i molt suau... i mmmmh, vaig notar aquella olor, molt sutil, que anuncia coses tan maques... li vaig dir a l´Aru que es parés i li vaig dir:

- No ho notes?
- El què? ... fa olor a primavera, oi?

I tant que en feia. Ja se que encara falta un mes per la primavera però ahir per la nit es va respirar primavera, com a mínim per uns instants... FANTÀSTICS.

Ja queda poquet. Aviat passarà aquest hivern tan passat per aigua i tan gris i arribarà el bon temps, les bones olors, el solet, les terrassetes, les jaquetes finetes de colors clarets, la bona cara... jejejejje. Ja falta menys perquè passi l´hivern, que no m´agrada gens (a excepció per anar a esquiar i aquest any tampoc he pogut, o sigui que...) i arribi el bon temps i el bon humor... PER FAVORRRRRR!!!

Bon cap de setmana a tots i creuem els dits a veure si podem sentir, ni que sigui algun ratet, una mica d´olor a primavera d´aquesta que tant m´agrada.

Mmmmmmmmua

2 comentarios:

  1. mmmmmmmmmmm m encanta quan es comença a sentir olor a primavera, joooooo aki a roma encara no l he sentit pero estare atenta i amb l olfacte preparat pq no se'm escapi quan arribi!!!
    pd: q boniques akestes floretes... mua

    ResponderEliminar
  2. Mi barrio es una pasada en cuanto a olores se refiere, cuando llega la primavera no hay calle por la que pases que no huelas a primavera florecida, pero tengo que decir que me encanta el invierno, el frío, la lluvia y los días grises, no siempre por supuesto, pero el invierno tiene que ser invierno, je je je...

    ResponderEliminar