Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

sábado, 13 de febrero de 2010

LO QUE ME PASA ES QUE ESTE MUNDO.... by Aru

L´Altre nit vaig agafar l´autobús per tornar de l´assaig de teatre.
Acabem a les 22h...i a aquella hora passa una cosa que sempre em sorprèn: Els conductors d´autobús van a tota òstia.!!!
S´han tornat bojos??? Van en plan rally, com si anéssin sols, s´obliden que estan oferint un servei públic, van obsesionats per acabar el seu torn i passen de les parades i tot eh!! Si hi ha algú en una parada i no els hi fa senyals BEN CLARES de que parin...ells res tu! Passen de llarg. En sèrio eh! Jo al.lucino. Venga una parada...venga otra!! Aquí ningú pica??Doncs no paro...Dale gas!!!
De debò que fèia por.
Però bueno...Una de tantes coses que passen cada dia a la ciutat, i que no entenc.
Com que la gent gran creui pel mig del carrer sense mirar i sense importar que portin bastó i no puguin corre (Senyora passi pel semàfor!!!), o que la penya sembli disposada a perdre la vida per entrar al metro, i entrin quan les portes s´estan tancant i els veus allà fent força..(Que el pròxim vé en 3 minuts eh!!!!), o que una baguette valgui 50 cèntims davant de casa meva i l´altre dia en pagués 91 (no 90 eh!! noranta UN!!) cèntims al carrer Aribau, o que ens inculquin que hem de reciclar (Totalment dacord!!) i encara hi hagi zones de Barcelona sense els contenedors corresponents, o que es censurin webs o blogs de música i difusió de cultura... enlloc de preocupar-se de coses molt més perilloses que circulen per la web.

En fin, com deia Aute: ....lo que me pasa es que este mundo no lo entiendo.

2 comentarios:

  1. Y por no hablar de algunos (no todos por supuesto) taxistas nocturnos, estoy seguro que podríais explicar más una historia de terror de algún que otro taxista "pasao" de vueltas... je je je...

    ResponderEliminar
  2. DONCS sí cari, tens raó, al carrer Muntaner jo no he vist contenidors de reciclatge i baixo com una burra amb 3 bosses, plàstic, paper i vidre, i les he d´acabar llençant totes al contenidor normal!!! Em sap molt de greu però no em fotré la marató buscant els contenidors de colors!
    Lo de les senyores amb bastó creuant pel mig del carrer... és un expediente X, ... no ho entandré mai. I lo millor dels preus aquest ridículs com el 91 cèntims, ... és quan a sobre no tenen canvi, m´explico: davant de la feina un cafè costa 94 centims, pagues 95 i sempre et diuen TE DEBO UN CÉNTIMO. PUES NO!!! me la paga ahora y si no tiene cambio pues descambie! y si no pongan que cuesta 95 en lugar de poner 94 y robar un céntimo a todo el que pueden! JODER ya tanta presa de pèl!

    ResponderEliminar