Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

martes, 26 de enero de 2010

EL CIELO ES AZUL ..by Aru

Bon dia a tots!!!
Ahir va ser un dilluns de merda...
No tots els dies són bonics. Però això fa que valorem més els que ho són.
I Barcelona plorava perquè l´Aina se´n anava un altre cop.

Però avui ja ha sortit el sol.
I m´he assegut a esmorzar al menjador, amb el sol que m´escalfava la cara... i escoltant "Tonight will be fine" cantada per Teddy Thompson (L´original és de Leonard) que és BRUTAL.
Ara escolliré un llibre pel metro i em disposaré a marxar al cole... amb els nens super guais. Jejeje.

Però abans us deixo una frase del llibre que em vaig acabar de llegir just ahir; Un llibre molt bonic que es diu "El cielo es azul, la tierra blanca", d´una escritora japonesa. És un llibre curtet, que explica una història d´amor diferent. Senzill però preciós; almenys a mi m´ho ha semblat.

"... Apenas me tocaba. Se limitaba a rozar la capa de aire que había alrededor de mi cuerpo. Era un gesto delicadísimo. El contacto era tan sutil, que no podía rechazarlo ni fingir que no me daba cuenta. Me pregunté cuándo habría aprendido a hacerlo."

3 comentarios:

  1. Ayer realmente fue un día de mierda, me pasé la mañana llorando en un entierro, joder eso si que e s un día de mierda, además lloviendo constantemente durante toda la jodida mañana, y eso que a mi me molan los días lluviosos y oscuros, pero es que ayer si que era un día de MIERDA...

    ResponderEliminar
  2. Joder Alex, ... eso sí que es un día de mierda...
    Te mando un besote.

    ResponderEliminar
  3. pues si el dilluns va ser un dia de MERDA con mayusculas perque marxar sempre es trist xo marxar plovent, joder quina puta depresio!
    Aru si encara no has escollit el llibre al meu cuarto hi ha La filosofa, es molt bonic.
    US ESTIMO SISTERS (Ladies, ladies...)
    mua!

    ResponderEliminar