Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 7 de enero de 2010

El 2010 ... by Aru

... tenim un bon títol, de moment, per aquest any: 2010. un any 10. Això promet.
Tenim ganes de que vagi bé, millor encara que els altres, tenim somnis i projectes...
Tenim família i amics, i futur. (tot això em sona...jejeje, serà Sabina.)

Tenim una Noa preciosa que fa un any va arribar al nostre món. Felicitats!!
I tenim, també la responsabilitat de cuidar una mica més, o molt més, entre tots, aquests món...aviam si ens concienciem d´una vegada que tot això del canvi climàtic no és de broma.
I parlant d´això vull mencionar als 4 activistes de Greenpeace que van entrar al sopar de gala dels jefes d´estat amb la pancarta "Els pol.lítics parlen, els líders actuen" i que han sigut lliberats.

Molt bé per la gent que es mulla pel que creu; I que quan els hi pregunten, després d´estar detinguts més de 20 dies, que si ho tornaríen a fer responen: Sí claro. Mil veces.
Clar que sí.

El meu deitj és que tots els nostres desitjos es converteixin en accions, perquè ja sabem que no n´hi ha prou amb desitjar. Oi?

Així que... endavant!!! Tenim un any sencer fins a la pròxima reflexió de..."Què he fet de bò aquest any??" i , a mi almenys, m´agradaria tenir una llista ben llarga de coses.

1 comentario:

  1. Gracias por acordarte de la Noa, muac besitos.... Mañana lo celebramos por la tarde en petit comité en casa, si alguna os queréis pasar siempre soys bienvenidas, no hace falta decir más.

    ResponderEliminar