Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 27 de julio de 2009

LA MEVA OPINIÓ by Aru

Ahir anava amb tren, amb la Laia, i vam tenir l´ocasió de presenciar una escena molt trista, de debò, entre una mare i un fill.
La mare deuria tenir uns 40 anys, i el fill 10, 11,...no sé. El nen li demanava d´anar a la platja amb un amic i ella li responia a la platja??ara ?? però què dius?? tot això amb un sarcasme i una cara que fèien por. El nen, evidentment, li contestava amb odi, i sense cap respecte, li dèia mira que ets idiota eh ...la conversa continuava amb frases com; " encara m´haig de penjar el poster aquell que em va regalar el papa"... i: " si te´l penges et foto una òstia."
Em fa molta pena dir-ho però no es respirava gens d´amor, ni respecte, ni felicitat entre ells dos. De veritat que va ser molt desagradable, i el trajecte va durar mitja hora eh!...i no van parar.
Això tan trist ho explico perquè en aquests temps en que hi ha tanta polèmica amb les lleis de l´abort, tans pros i contres, penso que hi ha una cosa molt simple i molt clara:
SI NO VOLS TENIR UN FILL, MILLOR PER TU, I PER ELL, QUE NO EL TINGUIS.

Un fill s´ha de tenir amb il.lusió, amb força, amb ganes... Els problemes sorgiràn igual, ningú diu que no, ni que sigui fàcil, però segur que si hi ha prou amor, la majoria, es podràn resoldre.

Com l ´Aina(no la meva...una altra que segur que també serà guapíssima) , que ha nascut avui envoltada d´amor i d´alegria, amb una pares i una família que l´esperen amb moltes ganes d´ensenyar-li totes les coses boniques d´aquest món. Felicitats!!

1 comentario:

  1. Buena reflexión y totalmente d acuerdo contigo, si no quieres hijos no los tengas por tenerlos, yo tengos dos bellezas como dos soles, y son un amor los dos, je je je

    ResponderEliminar