Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 16 de julio de 2009

"AYUDA POR FAVOR. TÚ GUAPA." by Aru

Avui anant pel carrer aquell senyor del costat del forn, com sempre, m ha demanat "ayuda porfavor guapa guapa", i avui no li he donat res. Algun cop li he comprat una barra de pa, o un donut... a vegades li dono alguna moneda de 20 cèntims... però avui no li he donat res.
Ahir, al metro, una parella d´algun lloc de l´Est, cantàven "Bésame mucho" mentre ella tocava la pandereta i somreia; després van passar la boina... i ningú del vagó els hi va donar res. La setmana passada ,anant cap a Garraf pel matí amb el tren, una dona tocava la guitarra i quan vaig tornar, al vespre, seguia tocant al tren. No recordo que ningú li donés res de res.

Ja em sé de memòria la teoria de que no els hi pots donar algo a tots els captaires que et trobes pel carrer, que n´hi ha molts, però ...ja estic una mica cansada de tanta exposició d´ideals, com si realment lo madur i lo correcte fos no donar-lis res.

No crec que passi res per ser una mica solidaris, de tant en tant, i donar-li 1 euro, o 50 cèntims, o 20 a algú que els demana (que no deu ser fàcil eh!); Digueu-me ingènua.

4 comentarios:

  1. Aru cari tens raó, però, jo treballo tot el puto dia (perdó) per tenir diners, n´hi ha molts que segur que són honrats però TE´N RECORDES DE LA NOIA DEL CORTEINGLES que feia veure que portava un nen i portava un nenuco??? (la molt marrana).

    ResponderEliminar
  2. Totalmente de acuerdo, la gente dice cuando ve alguien que pide pasta, pues que curre, pues yo tampoco llego a fin de mes, pues que espavile, joder siempre la misma mierda, yo creo que con tan solo una pequeña a yuda de algunos esta gente viviria mucho mejor, y si tú lo pasas tana mal también pues ponte a pedir a ver si tienes lo que hay que tener, que por cierto creo que requiere un poco de "Cómete el orgullo y ponte a pedir en la calle" algo nada facil por mucho que lo parezca, muac

    ResponderEliminar
  3. yo he dado lismonas, también he dado propinas.
    pero no puedo dar SIEMPREATODOELMUNDO. así, que me jode cuando algun día no puedo dar (quizá no tengo cambio, quiza no tengo ni para mi,quiza no estoy de humor) y me critican...entonces, me estoy un tiempo sin dar a nadie.

    ResponderEliminar
  4. es veritat que s ha de tenir valor x sortir i demanar, xo jo ja estic farta d veure nens cada cop mes petits q van demanant amb la mare darrera fent cara de pena...a mi qui em fa pena es el pobre nen, que no crec q surti d ell anar a demanar, quan segur q preferiria estar al cole o jugant amb altres nens.
    by aina

    ResponderEliminar