Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 12 de abril de 2012

VULL SABER ...by Aru

Aquest matí m´he despertat mitja hora abans que em sonés el despertador... i he mirat per la finestra, i es veia ja el sol, una miqueta, que es reflexava sobre les teulades, i tenia aquell color daurat...i he pensat...
és que a vegades... és ben fàcil ser feliç... llavors...perquè hi ha tanta gent que no ho és?
Vull saber per què si costa tan poc ser feliç... tants no ho són.
Que algú m´ho digui.
Vull saber per què perdo casi una hora fent-me un perfil a trabajar.com... i després m´envien ofertes de operador de máquina o cilindrador.
Vull saber de què serveix demanar perdó... si no serveix de res.
Vull saber també perquè hi ha gent que té sort sense merèixer-la, i hi ha gent que no.
Vull saber per què un any dura tant... i a vegades tan poc.
Vull saber perquè hi ha dones meravelloses, fortes, optimistes i plenes d´energia que no troben mai un home que les estimi de debò.
Vull saber per què hi ha fills tan desagradables amb els seus pares, per què costa tan mostrar carinyu, per què costa tan dir gràcies.
Vull saber per què hi ha persones que sembla que sempre estan enrabiades.
Vull saber per què em surten tantes canes de cop.
Vull saber a qui haig de votar per què les coses canviin de veritat, per què es pari de matar a gent inocent, per què es prohibeixi disparar a un nen.
Vull saber com es fa per creure en Déu. De debò que vull saber-ho.
Vull saber per què alguns tenen mil oportunitats i les desaprofiten, altres només en tenen una...altres no en tindran mai cap.
Vull saber per què algú es casa... si el que vol és lligar amb totes les ties que se li passen per davant.
Vull saber per què hi ha gent tan incívica, per què tiren papers a terra, escolten la música al mòbil a tota òstia, no saben que a les escales automàtiques, si vas per l´esquerra HAS DE CAMINAR... sino...has d´anar per la dreta!!
Vull saber per què cada dia, a l´escola d´anglès, obro la porta cap enfora... si cada dia veig que és cap a dins!, per què poso la tarja de crèdit al metro, per què vaig al caixer i no recullo els diners, per què em deixo les claus de la bústia posades... i haig de tornar a baixar i pujar els 4 pisos, quan arribo a dalt i veig que no tinc les claus.
Vull saber... o , i tant... vull saber per què hi ha "actors" que no saben actuar i surten A TOT ARREU!!!
Vull saber per què els mossos no hi són mai quan passen les coses. I per què tenen 6 cotxes blindats a fora el Camp Nou quan juga el barça.
Vull saber per què a alguns els hi costa tan poc oblidar... i altres no obliden mai.


Vull saber per què costa tan ser valent.

Vull saber... per què el millor moment del dia... dura tan poc.

Vull saber per què apuro, i calculo el temps que necessito exactament per cada cosa, i em poso el despertador a les 8.... i després em desperto a les 7:30... i em poso a pensar en tot això... fins que sona el despertador.

1 comentario:

  1. Hi ha tants actors que no saben actuar i que surten a tot arreu perquè tenen una mare o un tiet que treballa en el mundillo o que es tira a algú que treballa en el mundillo, o es tiren ells mateixos a algú que els pugui enxufar. Això sempre funcionarà igual.

    Jo omplo perfils a dametrabajo.com i similars per treballar de RRPP i m'envien ofertes de promotores de disco, que casi que li podrien posar SE BUSCA PUTÓN. I per això faig una carrera. Quina merda tan lamentable. Un cop em van trucar per treballar de "RRPP" en un bar de alterne. Ho juro.

    I ser valent no costa, ... només als covards.

    LAIA

    ResponderEliminar