Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 5 de marzo de 2012

... on sigui, però amb vosaltres BY LAIA


Tornes a Barna després de poc més de 24 hores amb les teves amigues, hi tornes amb les piles carregades i amb el cor alegre. Perquè no hi ha res com tenir amigues com aquestes, que les tens de fa tant temps i que no es perd l’amistat amb el pas dels anys, sinó tot al contrari, encara que de vegades passi més temps del que voldries entre una trobada i la següent. Ahir al migdia a prop de Falset em va agafar un atac de riure tan heavy, a les escales d’una bodega, que vaig haver de seure al terra perquè no podia...L’Anna i jo rèiem a dalt de les escales i les altres es van aturar i ens van preguntar que què ens passava i nosaltres intentàvem explicar-lis però ens costava perquè no podíem parar de riure, i l’Aru, la Gise i la Nebot ens miraven i rèien... encara que al principi no ho entenien, però s’encomanava... I al final rèiem totes. Hi ha moments com aquest que et donen vida, almenys per suportar una setmaneta com la que ens espera i ets capaç de passar tot el dilluns de bon humor només recordant la Nebot donant-nos cops al cul amb el pal del billar, o l’Aruna picant a la taula al ritme de la “barbacue” perquè la de l’equip contrari no fiqués la bola al forat, o l’Anni veient les flors grogues de color fusquia ;) ... provant-nos roba del “mercadillo”, brindant amb una copa de vinet al pati de casa la Gise en una tarda de sol..., perdre’ns per les corbes properes a El Lloar, on hi ha cases color crema que sembla “mostassa” més que crema... però bé..., prendre uns licors al frankfurt “el pont” i sorprendre’ns del preu J... que som de Barna i flipem!, menjar-nos un tros de pizza per esmorzar després de passejar-la tota la nit dins d’una caixa...

Ara estic a la feina treballant i somric perquè tinc aquestes imatges gravades al cap i recordo les vostres cares alegres i precioses sota el sol d’una tarda de dissabte en una terrasseta qualsevol d’un poble qualsevol, que en aquest cas podria ser Falset... Gràcies.


“...and if you loose your faith babe you can take mine, and if you’re lost I’m right behind cause we walk the same line...”
We walk the same line

1 comentario:

  1. si....aquesta setmana serà diferent...serà més feliç sens dubte. Brindo por las mujeres que derrochan simpatía!!!

    ResponderEliminar