Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 5 de enero de 2012

AMB QUIN DRET? ...by Aru

El Ginés, el meu germà, i uns amics van decidir anar a la festa de Matineé, per cap d´any, al palau St. Jordi. Una macro festa d´aquestes que a mi no m´han agradat mai... però bueno. Té 20 anys... no anirà  a les festes que m´agradin a mi.
Quan van aconseguir arribar a la cua d´entrada, després de passar per una altra cua prèvia, amb un control d´entrades, els hi tocava passar un 2on control d´entrades.
Una de les amigues no trobava l´entrada. Crec que alguns ja havíen entrat...(el meu germà tampoc és un llibre obert explicant les coses...) però el Ginés encara no. Un porter li va dir que s´apartés, que si es volia esperar es posés a un costadet.
Mentre la colega buscava l´entrada... un altre porter li va dir al Ginés que estava al mig, que allà no podia estar...
Total: Un 3r porter que estava una mica separat de l´escena i ho havia vist de lluny... vé decidit i amb cara de mala llet cap al meu germà. L´agafa pel coll de la camisa. El treu fora i li fot un cop de puny a la cara. L´amic del Ginés intenta gravar-ho amb el mòbil. Un altre tiu l´agafa i també li fot. Vinga òsties gratis i perquè sí. Li treuen el mòbil... la nòvia del Ginés diu que el seu pare és mosso (molt bé aquesta picardía femenina,jeje) ...i que ja vé.. Li tornen el mòbil però sense targeta.
En fí... a partir d´aquí... denúncia, CAP,...etc, etc, etc....
Així van les coses.

2 comentarios:

  1. Hi ha gent molt animal pel mon....

    ResponderEliminar
  2. Que fort.... Ho sento si algú s'ofén, però els porters de discoteques són uns fantasmes que es creuen que estàn per sobre del bé i del mal, i en realitat són uns fracasats que no han arrivat a ser cossos de policia o militars i es creuen en poder per fer el que els hi doni la gana.

    ResponderEliminar