Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 6 de septiembre de 2013

I´M BACK también. by Aru

"...Who goes in and then stays inside
Oh, the demons come, they can subside..."


Fa rato que escolto música...(the Revenants, Bon Iver, Joe Purdy... ) bueno, que la sento, i de repent sona una canço, i veus que t´animes, i pujes el volum encara que estàs al despatx i saps que l´hauràs de baixar aviat. I somrius i penses..."Què faria jo sense música?".
Avui...que tinc un dia raro i no sé perquè, o sí que ho sé... però potser no és un motiu suficient o aparentment prou important com per fer-ho un MOTIU OFICIAL. I dius "...ai..no sé què em passa avui"
:-)
Doncs això, que ja hem tornat de vacances, de la baixa i de tot plegat, i aquí estem...disposats a seguir endavant amb lo de sempre... o a canviar-ho si no ens agrada prou.
 Aquí estem, amb la música... que ens empeny a vegades a fer coses que no ens atrevim a fer, a dir coses que no voliem dir, però que havíem de dir, que ens empeny a pensar que el dia... potser encara es pot arreglar. Que és divendres collons!! (per què parles tan malament  diría la iaia).

Que... gràcies per la música, encara que segur que ja ho hem dit mil milions de vegades.

1 comentario: