Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 9 de septiembre de 2013

que la felicitat no es posposa... BY LAIA



Divendres passat l'Aru i jo vam anar a dinar amb la iaia, tenia ganes de menjar "peixet" ;)
Durant el dinar, en el que es va posar les botes tot i que, com sempre, ella no tenia gana, va deixar anar algunes de les seves frases estel·lars (com que ella si fos jove també seria així com jo... "pintoresca"). 

Però la millor va ser quan ens va dir que ella abans pensava en "Jo faré això i faré lo altre, i arriba un dia que allò ja no ho pots fer". I ho va dir sense dramatismes, ni cares de pena, només ens donava un consell, ... suposo. 

"sempre penses que ho faràs algun dia, en un futur...".

Estic d'acord amb la iaia -que és més sàvia que tots, per descomptat- en que quan pensem que ja serem feliços més endavant, quan les coses canviïn, quan trobem algú, quan canviem de feina, quan tornem a..., quan vinguem de..., quan tinguem una casa a... al Congo Belga, què més dóna ... que és igual, el que sigui!, que ens equivoquem perquè només tenim una vida i la felicitat no es posposa i sovint s'ha de lluitar per trobar-la. 

I s'ha de lluitar ara, ara que encara tenim futur... per gaudir-la.

 

1 comentario: