Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

miércoles, 12 de junio de 2013

AVUI M´HAN FET UN REGAL by Aru


Aquest matí m´ha caigut de  l´estanteria de l´habitació el dibuix que em va fer la Miranda.
Me´l va donar amb aquell ram de flors taaaaaan gran (comparat amb ella) l´últim dia que vaig treballar a l´escola d´anglès.
Al darrera del dibuix el seu pare m´hi havia escrit el seu e-mail per si volia saber com li anava a la Miranda. Així que, aprofitant els 10 minuts de metro, i que ja soc una persona completa i tinc internet al movil ;-), he escrit al pare de la Miranda.

Fa una estoneta m´ha contestat. Em deia que tenir notícies meves li havia alegrat el dia. Ell me l´ha alegrat a mi sens dubte.

Un cop més m´he adonat que el què fem per la gent és molt important. Ens fa sentir bé. I el que fan per nosaltres també. Que som animals socials. Que estem fets per compartir. Per donar, per rebre.Que és això el què ens fa grans: (Hi ha un anunci que ho pregunta ,oi? Què et fa gran??)
El què fem pels altres ens fa grans.
El pare de la Miranda m´ha fet sentir bé perquè parlava bé de mi. I això també el feia gran a ell. Ser tan generós. Dir-me tot el què m´ha dit.
Hi ha persones a qui els hi costa molt dir coses maques als altres. Tirar floretes. Dir allò que veuen que fas bé.
Els el.logis diuen algo bò d´aquell de qui es parla..i de qui els diu també.
.
"La vida passarà i la Miranda es farà gran, però tot en la vida s´aprèn abans dels 3 anys. Es quan ens fem la idea de com és el món exterior, si és un lloc feliç per viure o un lloc amenaçador, si es pot confiar en les persones,... i en aquest temps durant un any i mig, els dilluns, la Miranda es trobava a una persona que li transmetia tot això en positiu, que el món és un lloc feliç on viure, on t'abracen, aprens i cantes i jugues,.... Ella no ho sabrà però tu hauràs sigut important pel seu desenvolupament. Jo sempre et tindré present."

1 comentario:

  1. És preciós això que t'ha dit aquest senyor!
    Hauria pogut no dir-t'ho... com fa molta gent. Que guay!

    ResponderEliminar