Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

jueves, 27 de septiembre de 2012

Una mica d'empatia porfa please... BY LAIA


Que de vegades no ens en fem a la idea del que hi ha darrera, de la organització prèvia, ... Que fàcil dir “ai nena, com et poses!”. Que fàcil. Manda huevos.

Us ho explico; posaré un exemple d’un sopar, per dir alguna cosa, com podria ser qualsevol altra història eh!. Doncs bé, posem que jo organitzo un sopar per un dia D, amb unes 3 setmanes d’antelació. Informo de la data, de l’hora aproximada i de la zona del restaurant, encara pendent de confirmar. Passats uns dies envio mail recordatori, whatsups recordatori, amb algunes de les persones hi parlo per telèfon o cara a cara inclús, en alguna trobada. Quan falta una setmana publico un avís al “face” informant dels detalls. A la gent que no té face li envio mail. Als que tenen whatsup lo pertinente...  Demano confirmació definitiva en un parell o 3 de dies: puntualitzo CONFIRMACIÓ ABANS DE DIMECRES QUE HE DE DE DIR EL NOMBRE EXACTE DE PERSONES AL RESTAURANT. Arriba dimarts, sembla que més o menys tothom ha confirmat. Envio recordatoris varis a la gent pendent, demano confirmació. Demà (dimecres) he de saber-ho. OK. Cap problema. El senyor Pepito em diu que està pendent de no sé quina història, “t’ho puc dir demà”. Sí, ok. Cap problema. El senyor Menganito em diu que sí, tot i que havia dit que no. Modifico. OK. Dimecres tarda, no news. Dimecres nit em truca el noi del restaurant, confirmo, som tants i estem pendents d’aquests 2... bla bla bla ble ble ble. Dijous matinada: whatsup del senyor Jaimito que al final ve amb 2 més. OK. Dijous matí: whatsup del Menganito, que al final no ve, que ho sent molt. Jo també, joder. La senyora Maria, que em va confirmar dimecres que sí, ara diu que no, que l’ha atropellat una bici, que no ha sigut res, però que no podrà venir. I què li has de dir?. Doncs res de res. Efectiviwonder. El senyor Fermin diu que té un sopar d’empresa... joder que no sabia res, que quina putada. Quina putada, ya te digo yo la putada. No t’enfades, no?. No, ... i ara!. Faltaria!. Al final el senyor Pepito no dóna senyals de vida, el senyor Jaimito anula assistència i informa que ell i els +2 vindran a copes.  No et fa res, no?. Collons. I m’ho dius ara?. Però sobretot... sobretot i més important que res... NO T’ENFADIS EH!, NO T’ENFADIS QUE DESPRÉS ETS TU QUE TENS MALA LLET I ET POSES HISTÈRICA PER UNES TONTERIES QUE DEU NI DO.
SIN COMENTARIOS.

DE BON ROTLLO EH PEOPLE... PERÒ... ALGÚ HO HAVIA DE DIR :)

1 comentario: