Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 1 de agosto de 2011

TEMPS PER TU by Aru

Ara són les 11 i pico de la nit, pel què veig trigaré a tenir son. Avui també. Però és igual, perquè encara que me'n vagi a dormir tard fa dies que m'aixeco a les 8 i pico. És lo bò de les vacances. aixecar-te a quarts de 9... perquè vols. És molt diferent a fer-ho perquè has d'anar a treballar, oi? És com quan ens aixecavem a les 5 del dematí per anar a esquiar. I no et feia gens de mandra.
A part d'això les vacances tenen moltes coses bones, la principal, per mi, és que tens temps. Temps per tu. Temps per fer-ne el què vulguis. Encara que algunes vegades això tampoc és bò del tot... però normalment ho és.
No tens horaris; Et pots aixecar a les 8, menjar un crepe, que el dia abans has tingut temps de fer, i si notes aquella sensació de son... pots tornar al llit. i si no t'adorms... doncs ja faràs la siesta tu!
Pots anar a la pltaja, que és gratis, i estirar-te a la sorra, i tancar els ulls i escoltar el soroll del mar... i el de la penya que crida, dacord, però quan estem de vacances el soroll del mar se sent més fort.
Pots fer un puzzle amb la teva mami... que feia anys que no ho feies. Pots dinar a les 5, i sopar a les 11. Pots pintar-te les ungles de les mans... i les dels peus! inclús tens temps de pintar-li a la Noa... o a la Judith.
Pots anar a veure a la teva iaia... i que a sobre et prepari un arrosset d'aquells que un dia t 'hauries d'apuntar COM ELS FA.
Pots ballar i riure i fer cervesetes i mirar el paisatge i passejar per Barcelona, que és molt maca i mai tens temps! Pots anar caminant... enlloc d'agafar el bus i el metro. Pots descobrir grups de música, i escoltar-los un cop i un altre... i inclús pots asseure't al llit... I LLEGIR LES LLETRES DE LES CANÇONS!!!!!!!!!!!!!
Pots compartir moments amb totes les teves amigues, reunides, al fi!!!
Pots compartir unes tapes a una terrasseta de sants.


Pots compartir. Bàsicament.
Perquè, em sembla que això ja ho haviem mencionat abans, i ja ho sabem casi tots: Que tot és millor si ho fas amb algú que t'importa.

2 comentarios:

  1. Tener tiempo para nosotros mismos es un lujo hoy en día que la gente no sabe apreciar hasta que lo disfruta de verdad... GUAPA!!!

    ResponderEliminar
  2. ... aixecar-se a les 5 per anar a esquiar era fantàstic (amb la borratxera de son inclosa). Reunir-nos per fi, a la Gaviota o on sigui, també va ser-ho.

    ResponderEliminar