Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

miércoles, 9 de diciembre de 2009

però que som delinqüents ? by LAIA

Per llogar un estudi a Barcelona al barri de Les Corts, per exemple, d´un sol ambient o 1 habitació, et demanen el teu contracte de feina i una nòmina, quan has passat el “càsting” i t´accepten com a POSSIBLE llogater et deixen anar que necessiten (agafa boli i paper que et passo la llista):

- Import del lloguer del 1r mes (700)
- Mes de fiança (o 2 mesos si és amoblat) (700 o 1.400)
- Honoraris agència (otro mes, toma ya, 700)
- Aval bancario de 4 mesos

O sigui que a part de tenir un bon compte corrent he de pagar així del tiron per entrar a viure en una superfície de 30m2, uns... clic clic caixa... 3.000 €
OFERTON

Però que no saben quins són els sous que s´estan pagant actualment per una JORNADA COMPLETA ??????

I tanta nòmina, tant d´aval, tanta fiança i tanta tonteria... Però que som delinqüents ja d´entrada? Jolin! Pensava que tots erem inocents fins que es demostrés el contrari i no a l´inrevés... Ostres és que debem ser tots uns lladres i uns xoriços tu!

Però no m´amargaran... he passat un pont fantàstic i ja trobaré pis... algun dia... quan sigui rica.

3 comentarios:

  1. Tranqui Laia que te van a provocar un infarto con tanto susto y tanto stress, tómatelo con calma porqué eso es lo que hay, luego están las opciones "colegas", pillar una habitación en el piso de un colega y no tener que pasar por todo ese "embolao", pero sino, como ya h dicho, la historia está montada así. Besitos besitos chau chau....

    ResponderEliminar
  2. si ya lo sé... pero me da rabia! es que es muy fuerte, ¿no?

    ResponderEliminar
  3. és molt fort,sí,...jo vaig marxar d barna x no viure-ho.
    Però tranki, k tard o d´hora trobaràs el teu lloc!!! Com que busques, segur que aviat ja trobes el lloc i la manera. D moment aprofitat de findes com akest... k potser després ja no pots...!!! ;)

    ResponderEliminar