Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

martes, 27 de octubre de 2009

QUE TENIM CARA DE TONTOS? By Laia

Dissabte vaig anar a comprar a un supermercat d´aquests molt grans... que hi ha de tot i més, i quan havia fet ja casi tot el recorregut amb el meu carro, i estava arribant a la caixa, vaig trobar-me amb una secció amb un cartell ENORME vermell i daurat que deia "BON NADAL!" i a sota hi havia un taulell llarguíssim ple de massapans, turrons, xocolates i demés productes típicament nadalencs. Vaja, típics d´aquesta època en la que estem. Vaig llegir 2 cops el cartell i vaig mirar i remirar el taulell... sí, sí, productes nadalencs!.

Bon Nadal? Però ens prenen per imbècils? Collons! (perdó) que encara no ha acabat octubre!. Si no hem passat ni la castanyada!. Que ens hem d´ennuegar i fotre´ns-ho tot a la boca o què?. Les castanyes, els moniatos, els panellets, ... els turrons, el tortell de reis, ... ens "entatxonem" també els bunyols de quaresma?.

Cada cosa al seu moment senyors, per favor. La qüestió és vendre, no? El que sigui i quan sigui. Quina vergonya. Encara estic alucinant. Bon Nadal? jajajajajaja. Que irònics!.

Apa adéu, bona setmana... i feliç 2010!.

P.D. Una mica de coca de St. Joan? Va que està d´oferta!

5 comentarios:

  1. Joder com està el pati...potser la gent espera que el Nadal ens salvi a tots de la crisis....proxima solució del Zapatero...Nadal tot l´any així promovem la despesa....Nadal????Si jo el que vull es platjaaaaaaaaaaaaa....Iñigo!!!!

    ResponderEliminar
  2. jajaja, m´encantes cagant-te amb tot!! Si és que tens raó!!
    Al iwal que a partir del 7 de gener vas de rebaixes i kuan entres a la botiga et solten sense vergonya: "no, todo esto no está rebajado, es de la nueva colección primavera-verano"...?!...

    ResponderEliminar
  3. Iñigo... molt obedient ; ) així m´agrada!

    Gise... a mi m´encantes tu empanant-te pel facebook ! jejejejej mua

    LAIA

    ResponderEliminar
  4. Jajaja, encara dona gràcies que no et fotessin nadales a tota pastilla: "ande, ande , ande, la marimorenaaaaa" ( ¿o era arre, arre, arre,?)

    ResponderEliminar
  5. era al CARREFOUR EXPRESS - es deu dir express perquè s´adelanta a tota pastilla als aconteixements ? ; )

    LAIA

    ResponderEliminar