Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 2 de octubre de 2009

CADA COSA AL SEU TEMPS by Aru


Por fin es viernes!!!!

Avui, cap a les 14:30, quan estava despertant els nens, a l´escola, de la siesta, ha entrat una noia xina a la classe. M´ha sorprès una mica i me l´he quedat mirant, encara més sorpresa, mentre em dèia que venia a recollir als alumnes de xino.
Perdó??
Doncs sí. Els nens de 2 anys de l´escola (cuyo nombre no voy a mencionar) on vaig a treballar fan xino com a activitat optativa.

L´únic alumne, diguem-li Pep, els pares dels qual han tingut aquesta fantàstica idea de iniciar-lo ben aviat en les llengües extrangeres, acabava just d´obrir els ulls quan l´han vingut a recollir. Li he demanat a la xineta que s´esperés 2 minuts per rentar-li la cara i fer-lo tornar a la realitat.
LLavors ella ha dit "és ella??" "No, es él, es un niño" (el Pep porta el cabell una mica llarguet), "Ah, es él??" Diu la noia assenyalant a un altre nen. "No, no!! (diálogo de besugos) él."
"Ah!! ella!!" diu la tia tornant a assenyalar al nostre amic.
...pffff... Al final li he entregat el Pep en mà, com un sac, perquè no hi hagués confusió.

Al cap de mitja hora ens han tornat al Pep. Encara amb cara de sobat. "Què Pep??Has fet xino?" ha preguntat emocionada una de les mestres. I el Pep ha fet que sí amb el cap.

I jo m´he preguntat què deu haver après avui el Pep, tot adormit, a classe de xino. No et preocupis Pep, que ja és divendres i podràs descansar i jugar... a no ser que els teus pares t´hagin organitzat un cap de setmana cultural i motivador.

No Comments.

Bé.... sí. Només un:

ENS HEM TORNAT BOJOS????!!!!!!!!!!!!!!!!!




(Com que és cap de setmana i tenim, en general, una mica més de temps lliure, us deixo un link d´una cançó ... perquè és brutal, i perquè quan diu l´última frase, és igual la de vegades que l´escolti, se´m posen els pèls de punta. Qué fácil que soy!)
http://www.youtube.com/watch?v=kNBYhNCl6AE)

1 comentario:

  1. primer de tot ALEJANDRO FOREVER!!!!!!!!!!!
    ok, ara q ja he dit lo mes important dire q crec q els pares del pep son bastant fills d puta, pq per podre fer-se els pares avançats i dir q els seu fill fa xino li fan una putada al pobre nen no deu ententdre q fa aquella xinita dient aquestes coses tan rares..i a sobre tot sobadet....

    Aina

    ResponderEliminar