Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 13 de enero de 2014

QUE VIVA EL AMOR.... By Aru


Un dia qualsevol un noi es desperta i pensa: " Què puc fer per sorprendre a la meva novia?" I a partir d'aquí comença a esprémer-se el cervell i construir un muntatge super guai per fer feliç... a la persona que el fa feliç.
Això...es diu CURRAR-S'HO. Perquè està molt bé i és molt bonic estimar-se i viure junts i compartir experiències... però, si hi ha coses que rullen...soles, imagineu-vos quan ens ho currem una miqueta. Déu meu!
L'Aina ha compartit amb mi aquest video que jo ara vull compartir amb vosaltres, perquè és molt maco i és esperançador, i fa somriure.( I plorar a algunes també, que ja ens coneixem, oi?)
Mireu-lo... i penseu com podeu convertir un dia normal... en un moment inoblidable. No cal que demanem matrimoni tots avui... però segur que tenim algo que dir, i per què no fer-ho bé, jeje, o MOLT BÉ, o suuuuper guai. O d'una manera BRUUUUUTAL, siusplau!!!!!!
Apa, que disfruteu.

PD: ESTAMOS DANDO PISTAS ;-)
 (és que se´ls hi ha d'explicar tot eh)

http://youtu.be/_wksSIAnw_k

1 comentario:

  1. jajajajajajjaja estoy dando pistas :)
    M'encanta la nova portada!

    LAIA

    ResponderEliminar