Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 16 de diciembre de 2011

... carregada per Portal de l'Àngel... BY Laia


Avui tinc el primer sopar nadalenc, amb les companyes de la feina, i a partir d’aquí ja aniran venint tots els altres, pim pam pim pam, i els vestits de festa i els tacons, i les llums del carrer mentre passejo per portal de l’Àngel carregada de paquets, a última hora, com sempre, amb els histèrics que compren a l’últim moment, igual que jo... I l’olor a “muérdago” pels carrers propers a Santa Llúcia... i els nens petits als cotxets enfundats en anoracs amb caputxa, que no se’ls hi veu casi la cara, les ganes de prendre’t una xocolata calenta quan passes pel carrer Petritxol, les parades de la Gran Via, ... els dinars familiars amb molta gent, molt de soroll i molt de cava... I a mi que m’agrada tant el Nadal, què voleu?... M’encanta el Nadal, les vacances, estar tots junts, l’ambient de festa i tothom tan guapo i arreglat... i els galets i el caldo de l’àvia, i veure’ls contents... i desitjar-nos Bon Nadal i Bon any nou... i els petons... i les copes que s’alcen...
 
I quants records aquesta foto de Concòrdia... suposo que l’has posat tu Aru... Hi ha coses que passen però en vindran de noves i de millors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario