Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

miércoles, 10 de febrero de 2016

HI HA GENT MOLT GUAI QUE S'HO CURRA....by Aru

De repent busco una masia on celebrar la nostra boda (La meva boda!). De repent pago el lloguer de la nostra casa on fa dos anys que vivim. De repent sembla q els dies ja no són tan curts, i estem al segon trimestre, i demanem les vacances d'estiu per coincidir amb les parelles. De repent veiem que potser sí que era més fàcil la vida s'estudiants, i ens adonem que no era veritat allò de "clar, vosaltres sou grans i feu el que voleu i quan arribeu a casa ja no heu de fer res!, però nosaltres tenim deures, quina barra!".  De repent les amigues ja no poden fer birres, i sembla que només jo surto de nits, i tinc amics que en fan 40 i nens al voltant que ja són molt grans. De repent, veig el video de la boda d'un amic...on aparec acompanyada d'un criu.... que de repent també es casa.
De repent m'adono que no sé ni si és correcte això de "de repent",però ara no ho penso canviar.
De repent, com diria Sabina, las niñas ya no quieren ser princesas, sólo queremos ser como somos , i de repent no ens importa el que pensin de nosaltres, sino el què pensem nosaltres de nosaltres.
De repent, avui, sortiria aquí al pati i cridaria QUE NO EM VINGUIN AMB TONTERIES, QUE HI HA COSES QUE IMPORTEN, I GENT QUE S'HO CURRA...I ELS ALTRES SE'N PODEN ANAR PORAHI.
De repent veig que no deu ser tot tan de repent, oi,? Alguien me habrá robado el mes de abril...pero mayo no se me escapa.
De repent disfruto d'aquest minut, aquí cosint cors de tela

1 comentario:

  1. De repent m'arriba notificació d'una nova entrada al blog... i la llegeixo i m'encanta!
    I me n'alegro de que no se t'escapi "mayo", perquè farem la teva despe... i no serà DE REPENT! ;)

    LAIA

    ResponderEliminar