Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

lunes, 9 de noviembre de 2015

COMENÇAMENTS by Aru

M'escaquejo 5 minuts de la feina per dedicar unes paraules al blog. Que fàcil és escaquejar-se avui en dia eh? Només canvies de pàgina, obres una finestra nova i ja estàs xatejant, comprant online o escrivint emails als colegues. En fí, en aquest cas escric al blog per donar les gràcies, o més aviat per dir que me'n adono del que tinc. Escric per dir que sóc conscient de tota la gent meravellosa que tinc al voltant, i per dir que us estimo molt, i que avui és un dia fantàstic, no només perquè fa solet i estic escoltant musiqueta a la feina (que m'agrada molt, per cert), sino perquè he tingut un aniversari molt bonic rodejada de gent que estimo. I els aniversaris serveixen per això,no?per celebrar-los com vulguem i com ens faci feliços.
A mi em va fer molt feliç llegir tots els vostres bons records, alguns que compartia i em feien somriure, d'altres que no coneixia perquè era massa petita per ser-ne conscient. Recordar, a través de les vostres paraules, casa l'àvia, la nit que saltàvem sobre el llit, reunions de ladies, cangurs que encara ens veuen com nenes, moments del cole, concerts, cançons, sardinades a la platja, un sopar espantós però super divertit, acampades al mig de res...riures a un bar del sud, riures assegudes a la sorra, riure fins a plorar, riure fins a escopir el suc de taronja que estava bevent... Recordar tants moments i tot el que hem rigut. Gràcies per fer-me memòria.

Estem a principis de novembre, que és un mes maco de fred i sol;  a principis de setmana...que esperem que sigui profitosa. Rectifico: Que FAREM que sigui profitosa. I a principis dels 35... amb molts propòsits...o molt pocs, ara que ho penso. Treure'm el carnet, potser; Fer més exercici, (però haurà de ser a l'aire lliure eh, el propòsit del gimnàs ja està més que obsolet per mi); Lo típic, no? Aprendre anglès? Bueno, aquest ja està. Guai :-) 
Ser feliç.
Ja està.
Ser feliç amb els meus 35 anys i tot lo que m'han donat.

1 comentario:

  1. I tant que sí cari! Va ser genial recopilar tots aquests records per a tu! MUAAA

    ResponderEliminar