Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

martes, 20 de mayo de 2014

T'enyorarem sempre


Trobarem a faltar el teu somriure iaia, com diu la cançó, i també trobarem a faltar el teu caldo, els teus macarrons, les teves mans amb olor a crema, la teva veu dolça dient "però que maques que són les meves perles". Casa teva que feia sempre tan bona olor, i ens rebies com si fossim el regal més gran que et podien fer, sempre podiem venir, quan fos, amb qui fos, hauríem pogut venir fins i tot sense avisar, que a tu mai et sobravem. Tu sempre somreies quan ens veies. Has sigut sempre tan bona i tan carinyosa...

Ens has deixat moltes coses maques, molt bons records; fent crispetes a mitja tarda, jugant al bingo amb botons a la taula rodona del menjador, fent figures de fang pel pesebre, escollint unes estovalles ben boniques per la nit de fi d'any i tu cantant "Rosor" amb el devantal, preparant el sopar i contenta de tenir-nos amb tu. Cuinant un arrosset dels teus, fent xup xup, a foc lent i amb molt de carinyo deies que era l'únic secret.

Et recordarem tan guapa i presumida, tan elegant, ... que no fos cas que sortíssis de casa sense arrecades, que deies que era com sortir despullada.

Iaia ens has estimat molt i ho hem notat cada dia. T'enyorarem sempre i t'estimarem sempre perquè has sigut la iaia més bona del món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario