Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

miércoles, 2 de junio de 2010

Es fan dir amics... By Laia





A veure, m’agradaria només fer una puntualització... perquè a punt de fer 30 tacos, ja em sento amb prou coneixement de causa com per a fer-la...i perquè hi ha gent que no té vergonya, ni és persona, ni res de res:

-Aquell que no truca mai per saber com estàs, aquell que quan demanes ajuda no ve, aquell que no respon a les invitacions, ni als missatges ni a les trucades... Aquell a qui has de perseguir per veure, per quedar, per xerrar, com si fos el Marquès de Bullabaise, aquell que no hi és mai i apareix de tant en tant, “cual champiñón en medio de un bosque”, sense saber res de la teva vida, i donant excuses a tots els cops que t´ha fallat, a tots els missatges que no t’ha contestat i el més important a tots els cops que li has demanat ajuda i no t´ha donat, ni tan sols, una resposta...
AQUELL ... o aquella, NO ÉS UN AMIC. Com a molt serà un conegut.

3 comentarios:

  1. Bueno yo creo que el tiempo pone a cada uno en su sitio, ya sabes mi opinión sobre el tema, pasan los años, pasan las amistades, pasa la vida, ja ja ja, te quiero guapa.

    ResponderEliminar
  2. yo también te quiero. Mua

    P.D. ya sabes que yo sigo decepcionándome de la gente... no sé porque... soy así.

    ResponderEliminar
  3. Es normal,.todos nos decepcionamos,...

    ResponderEliminar