Avui és el dia.

Avui és el dia.
"Sing, sing at the top of your voice, Love without fear in your heart. Feel, feel like you still have a choice...If we all light up we can scare away the dark"

viernes, 14 de febrero de 2014

TONTO ELLA Y TONTO ÉL... by Aru

Recordo a la meva iaia dient: "mira, com los amantes de Teruel, tonto ella y tonto él..." Jejejeje.
La llegenda de los amantes de Teruel, explica la història d'una noia , de familia rica, i un noi pobre, que s'enamoren. El noi sap que la noia no es podrà casar amb ell si el seu pare no ho aprova, així que decideix anar a fer fortuna i li diu a ella que tornarà al cap de 5 anys.
Durant aquest temps el pare de la noia intenta fer-la casar varies vegades, però ella sempre li diu que es vol esperar fins a ser més gran...i el pare ho respecta. Passat el temps, el pare insisteix, i la noia, veient que el seu amor no torna... accedeix a casar-se. Al cap de poc...com us podeu imaginar, torna ell.
La va a buscar i li demana que li faci un petó, però ella diu que no pot, que ha de respectar al seu marit...ell insisteix, però ella s'hi nega... i ell es mor, al moment, de la tristesa.
Als pocs dies, al funeral del noi, ella s'apropa a despedir-se d'ell, a l'església, davant de tothom, i el besa...tan fort...i amb tan d'amor... que mor també. 
Los amantes de Teruel es deien Isabel de Segura i Juan, però a les representacions que s'han fet de la història...a ell sempre se li ha dit Diego.
I sabeu què? La meva iaia es diu Isabel Garcia Segura... i el meu avi...es deia Diego.
:-)
Feliça dia als que esteu enamorats, als que recordeu grans amors, als que estimeu... 
Als que...potser us enamoreu avui. Qui sap.











martes, 4 de febrero de 2014

DIA MUNDIAL DEL CÀNCER by Aru

Conec un noi d'uns 20 i pico que va patir un càncer de fèmur, una noia que va patir cancer de pit...també de la mateixa edat. Conec molta gent que ha tingut càncer i l'ha superat.

Per sort les coses avancen, bueno...deixem-ho en que la ciència avança ;-) ...i cada cop hi ha més eines per lluitar contra aquesta malaltia i cada cop s'escolten més casos de gent que el va patir.
En passat.
Així que avui, com qualsevol altre dia, és un bon moment per ser conscients d'aquest fet... i dir-vos als que ho coneixeu d'aprop... que sou molt valents, que heu sigut molt forts, que endavant... que estem aquí.
Que...ole tu! jejeje. A l'Anna, a l'Àlex, a la Teresa, a l' Emma, al Carlos, a la Dolors, a la Mònica... i a tots els altres.

lunes, 3 de febrero de 2014

FARTA FARTA FARTA by Aru

És indignant que ens passem el puto dia currant perquè hi hagi gent que es dedica a robar...i tinguin algo per emportar-se.
És indignant que la penya faci un "sinpa" en un restaurant... i ho hagin de pagar també els pobres cambrers.
Estic farta que la llei actual permeti fer contractes basura on sempre hi surt perdent el treballador, que fins i tot acceptat aquestes condicions de merda no tinguis CAP seguretat, que et puguin fotre fora d'un dia per l'altre, que no hi hagi d'haver motius...  Farta que hi hagi persones en posición de jefes que no saben manar, ni portar un equip ni dialogar. Que encara funcioni la dictadura en alguns negocis, que hagis d'aguantar, i veure injustícies.... i a sobre callar perquè no et fotin fora i et deixin amb un munt de coses per pagar.
Estic farta que ningú es mulli... perquè no pot.


avui estic fins als collons.
Ja em perdonareu el vocabulari.